Покупаю на MagBo - берегу свое бабло!

Armsad kliendid!

2022 aasta on alanud uue hooga ja alates sellest aastast ootan teid pildistama oma fotostuudiosse, mis asub Donte Ärimajas, Tallinnas (Pärnu mnt 142). Seal on olemas kõik vajalik, et pildistada vastsündinud beebisid, beebiootajaid ja perekondi ning teha ka mõned ilusad portreed.  Stuudios on mõned interjööriga nurgad, kuid lisaks ka pabertaustad, canvas fine art mustrilised taustad, kangastaustad, ükssarvikutega taust preilide pildistamiseks jms. Võimalusi on palju ja olen kindel, et leiame seal sobiva tausta, et just Sulle sobivaid pilte luua 🙂

Mul on palju põhjuseid, miks ma soovisin oma stuudiot luua. Näiteks on mul nüüd kohapeal olemas kõik rasedakleidid, kangad, bodyd, topid ja aksessuaarid. Nii saame me kohapeal paremini otsustada, mida kasutame ja mida mitte. Kleite on mul ajapikku kogunenud juba üle 50. Valikut on võimalik näha siit. Uue stuudio suur kasutegur minu jaoks on edaspidi ka see, et kui meil on kokku lepitud õuesessioon ja ilm on sel päeval väga halb, kuid Sinul jumestus ja soeng tehtud, siis on meil võimalus minna stuudiosse pildistama.

Ka vastsündinud beebisid hakkan ma edaspidi mh stuudios pildistama. Ma jätkan ka kodudes pildistamist, sest see on paljude klientide jaoks väga mugav lahendus olnud. Samas on mõnel juhul stuudiosessioon parem valik. Näiteks kui peres on palju liikmeid, keda tuleks pildile püüda. Minu kaasaskantavad fototaustad on 2m laiad ja kui pereliikmeid on palju, siis saame parema ja mitmekesisema tulemuse, kui pildistada stuudios.  Või kui kodus on väga vähe ruumi ja seal on raskusi taustade ja statiivide mahutamisega. Mõni klient elab aga väljaspool Harjumaad ja siis on ka hea variant stuudiosse tulla.

Olete oodatud pildistama 🙂