Mul on suur suur au ja rõõm olla esikoha võitja Fotoluksi ja Eestimaa Kaunite Fotode kommuuni korraldatud loomafoto konkursil, milles osales üle 200 huvitava foto.
Kuigi viimasel ajal olen pildistanud enamasti inimesi, olen ma aastaid olnud ka suur looduse pildistamise fänn mistõttu otsustasin fotokonkursile saata pildi Hiiumaal peesitavast nastikust. Pildi saamise lugu on mulle üsna meeldejääv. Käisime abikaasaga foto- ja kalamatkal. Olin jõudnud ühe mahajäetud silla peale ning panin valmis statiivi, et jõest pilti teha. Statiivi üles pannes märkasin aga endast 1 meetri kaugusel kahte nastikut päikest võtmas. Kuna ma üldiselt pelgan madusid, siis minu esimene reaktsioon oli selline, et kiljatasin ja hüppasin nendest meetrijagu kaugemale. Täpselt sama kiiresti sai aga minus fotohuvi võitu ning see oli üks kiiremaid fotokaamera seadistamisi, mida kunagi teinud olen. Ruttu makro objektiiv ette ja pildistama! Teine nastik arvas, et ta ei taha pildile jääda ning lihtsalt vajus üle silla ääre vette. Nii ma siis pildistasin ühte nastikut, kes oli end mõnusasti kerra seadnud ja ei lasknud end minust üldse häirida. Jõgi jäi seekord jäädvustamata!
Veelkord, mul on ütlemata hea meel, et minu pilt meelde on jäänud konkursil, milles osales nii palju erilisi fotosid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

eight + eleven =